avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata! Am urmatoarea intrebare: peste putin ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata! Am urmatoarea intrebare: peste putin timp trebuie ...

Buna dimineata!
Am urmatoarea intrebare: peste putin timp trebuie sa ma pensionez pe caz de boala, am lucrat ca asistent medical dar am si o microsocietate fara angajati, statutul de pensionar pe caz de boala este compatibil cu cel de a avea o societate ce activeaza in asistenta in brokeraj asigurari?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Flow , utilizator 10:51, 14 Octombrie 2021
Statutul de pensionar pe caz de boala este compatibil cu cel de a avea o societate care activeaza in asistenta brokeraj asigurări.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din inchirierea de bunuri si alte venituri, beneficiar de pensie de invaliditate gradul ii Mike5591 Mike5591 Buna ziua, a) o persoana pensionata de boala, gradul doi, poate realiza venit din inchirierea unei camere din apartament , fara sa contravina acest lucru cu ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii dritaS dritaS Buna ziua,am si eu o intrebare. Sunt pensionat caz boala grad III ( drept munca 4 ore/zi) adica 20ore/saptamana Faptul de a lucra in invatamant ca suplinitor ... (vezi toată discuția)