avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Sunt pensionar si lucrez in continuare si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Sunt pensionar si lucrez in continuare si ca ...

Ion .
Buna ziua,
Sunt pensionar si lucrez in continuare si ca urmare casa de pensii la solicitarea mea pe baza unei adeverinte de la angajator imi recalculeaza pensia .
Angajatorul imi cere de fiecare data deciziile de recalculare.
Exista un temei legal care sa ma oblige sa depun la angajator aceste decizii de recalculare ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 13 Octombrie 2021
Nu exista un temei legal care sa va oblige sa depuneti la angajator acele decizii de recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)
Cf .legii 360/2023 se mai face majorarea pensiei anual pentru ... lotuss lotuss Cf .legii 360/2023 se mai face majorarea pensiei anual pentru pensionarii care lucrează în continuare ? Tot prin cerere personală la Casa de pensii sau din ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare conform legii nr. 119/2010 si hg nr. 735/2010 maria0157 maria0157 Conform Hg 735/2010 militarii pensionari sunt obligati sa solicite individual adeverinte de venit de la unitatile militare unde au lucrat (nu au carnete de ... (vezi toată discuția)