avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie urmas stramutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie urmas stramutati

Am depus dosarul pentru acordarea de pensie pentru urmasii stramutatilor, conform legii 154/2021. In cat timp soseste decizia?
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
viorel77, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel77 , utilizator 17:18, 14 Octombrie 2021
Depinde foarte mult de volumul de munca de la Casa de Pensii unde ati depus dosarul . Mi-e greu sa cred ca termenul legal va fi respectat .
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

in contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! In contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si competarile articolelor,eu fiica celui deportat in per 1940-1945 ,tatal meu fiind atunci ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă puteți să mă ajutați într-o problemă ... Lucia Tita Lucia Tita Bună ziua, dacă puteți să mă ajutați într-o problemă legată de legea 154/2021 : bunica din partea tatălui a primit pensie de urmaș de la bulgari ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)