avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La asociatie am 2 femei de serviciu in carantina. Pot ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La asociatie am 2 femei de serviciu in carantina. Pot sa apelez ...

La asociatie am 2 femei de serviciu in carantina. Pot sa apelez la locatarii care au datorii la asociatie sa presteze munca de femeie de serviciu si eu sa le platesc cu dispozitie de plata si sa scad din datoria de la asociatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:48, 14 Octombrie 2021
Ca sa nu intampinati in viitor discutii este de preferat sa solicitati anteror o decizie a comitetului executiv,-asta ca sa aveti acoperire legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer femei de serviciu la firma de curatenie miadogaru miadogaru Intr-o asociatie de proprietari comitetul executiv a luat hotararea sa incheie contract cu o firma de curatenie care sa preia femeile de serviciu ale ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv al asociatiei de proprietari si-a marit "salariul" in timpul mandatului bsterea bsterea Buna ziua. Duminica a avut loc Adunarea Generala a blocului. A doua oara. Legal constituita. A durat 4 ore. Am sesizat urmatoarele: Comitetul a marit salariul ... (vezi toată discuția)
Decizii dupa bunul plac ContSters122354 ContSters122354 ne confruntam cu o problema in asociatie .' femeia de servici refuza a mai face curatenie pe una din scarile asociatiei , din cele 7, pe motiv ca respectivii ... (vezi toată discuția)