avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme chirie

Buna seara
Locuiesc cu chirie intr un apartament, si am aflat ca ieri a decedat proprietarul necasatorit, dar stiu ca are o fiica. Nu am avut contract cu el, ii plateam in mana luna de luna. Cum trebuie sa procedez acum? Ce fac? In 2 saptamani ar fi trebuit sa platesc chiria. Cum se procedeaza in asemenea cazuri? Contract nu am, practic fiica dansului ma poate da afara oricand, nu? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
Ninanina18, utilizator
Buna seara,
Varianta frumoasa: O contactati pe fiica si incercati sa tratati problema cu ea, explicandu-i care este situatia. Poate este de acord sa ramaneti in continuare.
Varianta urata: da, va poate da afara oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mosteneste cota parte apartament cu repartitie de la stat ? mariapopescu mariapopescu In 1983,pe numele mamei sotului meu,este repartizat un apartament cu 3 camere,oferti prin IJTL,intreprinderea de transport la care lucra, lunar platind chirie ... (vezi toată discuția)
Chirias Aryan17 Aryan17 Buna seara daca este cineva aici care ma poate ajuta !!! In urma cu un an si jumatate am fost nevoit sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti sector4 unde inca ... (vezi toată discuția)
Cote întreținere restante amavrancea amavrancea Bună seara! Doresc prin intermediul dumneavoastră să ajut o prietenă. Soțul ei a decedat iar succesiunea asupra apartamentului bun comun se dezbate in ... (vezi toată discuția)