avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate imobil intravilan, Buna ziua! Va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate imobil intravilan, Buna ziua! Va rog sa-mi ...

Titlu de proprietate imobil intravilan, Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti de ce documente am nevoie pentru obtinerea unui titlu de proprietate pentru casa si teren intravilan? Casa a fost construita de parintii mei iar terenul a fost al bunicii, dar extrasul CF nu mai e valabil, ca au intervenit tot felul de modificari ale suprafetei, facute in timpul comunismului. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti de ce documente am nevoie pentru ... Tulbas Camelia Rita Tulbas Camelia Rita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti de ce documente am nevoie pentru obtinerea unui titlu de proprietate pentru casa si teren intravilan? Casa a fost construita de ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)
Intabulare marcelutza marcelutza Buna ziua,am si eu o intrebare Am mostenit un teren intravilan de la bunicul meu.Am doar Titlul de Proprietate,terenul nefiind intabulat.Acest teren este ... (vezi toată discuția)