avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Explicati va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Explicati va rog

Ce vrea sa zică avocatul prin aceasta vorba ca nu înțeleg: va ramane cu fapta inscrisa in cazier si pana la executare nu cred ca se va ajunge. Va lua cel mult o suspendare sau o amanare
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 22:04, 14 Octombrie 2021
Că nu va fi condamnat la o pedeapsa cu executarea în regim de detenție (in penitenciar), ci fie se va dispune suspendarea executării pedepsei/amânarea aplicării pedepsei. In aceste două situații, condamnatul va primi munca in folosul comunității.

Și amânarea aplicării pedepsei și suspendarea executării pedepsei se înscriu în cazierul judiciar.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sau suspendare? user3107 user3107 Buna ziua, o cunostinta in anul 2016 a primit o condamnare cu suspendare cu termen de incercare de 2ani si 6 luni, iar in 2018 in ultima luna de incercare a ... (vezi toată discuția)
Ștergerea unor infracțiuni din cazier Dan7912 Dan7912 In situația in care se dispune anularea permisului de conducere pt. conducerea autoturismului sub influența alcoolului, fapta respectiva va apărea pentru ... (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)