avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Executare sau suspendare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Executare sau suspendare?

Buna ziua, o cunostinta in anul 2016 a primit o condamnare cu suspendare cu termen de incercare de 2ani si 6 luni, iar in 2018 in ultima luna de incercare a comis o alta fapta mai exact a condus sub influenta bauturilor alcoolice, intrebarea este daca are noroc sa primeasca tot suspendare avand in vedere ca era ultima luna sau chiar nici o luna pana la incheierea incercarii, si a facut ore in folosul comunitatii, a achitat tot si este integrat in societate are loc de munca bun inca de atunci. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: user3107 , utilizator 12:41, 24 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este sa isi caute avocat in faza de urmarire penala ca sa scape de condamnare pentru ca orice condamnare il.va duce in penitenciar.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, problema este deosebit de complicata intrucat procurorul nu stiu daca si-ar asuma riscul sa ajunga sa se verifice de instanta o eventuala necondamnare a inculpatului in acest caz.

Avocatul ar avea foarte mult de lucru atat in faza de urmarire penala, cat si in fata judecatorului, in ipoteza ca ar reusi sa convinga procurorul ca nu se impune sa ajunga dupa gratii inculpatul.
O sarcina foarte dificila pentru avocat...

Dar...atata timp cat exista o sansa este bine sa fie incercata...atata timp cat nu ar fi imposibil...
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc frumos pentru raspunsuri! Deci dumneavoastra spuneti ca ar putea exista o cat de mica speranta ca va scapa de detentie daca o sa aibe avocat bun nu?
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
user3107, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan Cosmin29091987 Cosmin29091987 Buna ziua .in data de 12.03.2019 am fost oprit de catre un echipaj de la ordine publica si am suflat in fiola rezultand o alcoolemie de 0.78 in aerul expirat ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis... recidiva Prostul111 Prostul111 Buna ziua... Va rog din suflet sa ma ajutati... Acum 2 ani de zile am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.66 la mie in aerul expirat, 1.2 in sange ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)