avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o decizie definita a care stabilește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o decizie definita a care stabilește domiciliu ...

Bună ziua. Am o decizie definita a care stabilește domiciliu minorului la mama. Dosarul de divorț a durat 3 ani, timp în care tatăl s-a ocupat de alienarea parentala dovedita de altfel la tribunal. Minorul de 10 ani a fost și el audiat. Ce demersuri trebuie sa fac și care sunt pașii de urmat pentru a putea relua relația cu copilul meu. Menționez ca de aproximativ 1 an ne-am văzut de 3 ori și nu pot lua legătura cu el, nr de telefon blocat.. Etc. Copilul locuiește în apartamentul comun la care de când a venit decizia definitiva, a schimbat și yala la ușa. Cu fostul soț nu ma pot înțelege pe cale amiabila. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:01, 17 Octombrie 2021
Din pacate nu aveti la dispozitie decat executarea silita cu toti pasii pe care ii presupune ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu creste fara mine ca asa vrea fosta mea sotie, mai pot face ceva? wakeupdolores wakeupdolores Divortat, custodie comuna, copil mic. Programul zice sa-l iau o data la doua weekenduri de sambata pana duminica. Mama nu l-a lasat niciodata cu mine. ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)
Copii cu parinti divortati, probleme Lie Daniela Lie Daniela Nu sunt divortata legal de sotul meu,dar nu mai locuim impreuna de 3 ani.Cand sa stabilit pensia alimentara sa stabilit si domiciliu copilul la mama.Intre timp ... (vezi toată discuția)