avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua dacă eu sunt angajat( lucrez) în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua dacă eu sunt angajat( lucrez) în construcții și ...

Bună ziua dacă eu sunt angajat( lucrez) în construcții și m-am făcut o firma de curierat și am primit o oferta de livrări la domiciliu (mîncare) de la o firma care este în parteneriat cu tazz by Emag eu dacă sunt angajat în constructi pot sa și semnez alt contract cu aceasta firma in calitate de administrator pentru firma mea care este în parteneriat cu taz by emag și sa lucrez doar în timpul meu liber adică sîmbata duminica ? Iar în cursul săptămânii sa lucrez unde sunt angajat ca muncitor la firma de constructi doar sîmbata și duminica sa livrez mâncare la domiciliu? Sa pot aduce un venit și în viata mea? Din livrări la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: V2000 , utilizator 22:40, 17 Octombrie 2021
Inteleg ca detineti o firma inregistrata la Registrul comertului si ca doriti sa semnati un contract de prestari servicii de curierat de catre firma dvs. pentru o alta firma. Puteti semna acest contract de prestari servicii.
Dar pot sa și lucrez ca angajat (muncitor)în constructi la firma care sunt angajat actual?
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2021
V2000, utilizator
Puteti lucra cu c.i.m.
Ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Imm curierat 33Robert 33Robert Buna ziua! Numele meu este Robert , si am cateva intrebari pe care as dori sa vi le adresez.Vreau sa imi fac o firma de tip SRL-D , care sa aiba doua ramuri , ... (vezi toată discuția)
Livrari pers. fizice - casa de marcat sau facturi/chitante? mrnalexandru mrnalexandru Buna seara, Am o intrebare scurta la care nimeni nu a stiut sa imi raspunda concret, pana acum. Detin o SC prin intermediul careia doresc sa efectuez ... (vezi toată discuția)