avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea veniturilor de la Comisia Europeana
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea veniturilor de la Comisia Europeana

Buna ziua, am o intrebare legata de impozitarea unor venituri cu caracter nepermanent provenind de la Comisia Europeana (contract individual de prestari servicii de evaluator proiecte pt o perioada de aproximativ 2 sapt). Imi puteti spune cand se declara acestea (anul efectuarii platii sau anul urmator) si cu ce procent se impoziteaza?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozitarea forex marioeu marioeu Buna seara! As avea o intrebare legata de impozitarea forex. Daca sunt angajat la o firma de PropTrading ce se ocupa cu tranzactionarea forex si in functie de ... (vezi toată discuția)
Modalitate stabilire pensie de intretinere cipibaba cipibaba Buna ziua intrebarea mea este urmatoarea : - la stabilirea pensiei de intretinere se tine cont si de veniturile cu caracter nepermanent (ore suplimentare, ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor din strainatate ca si freelancer Freelancer26 Freelancer26 Buna ziua! As dori sa intreb cum isi poate declara veniturile si cum isi poate plati contributiile un Freelancer in Romania. Proiectele se obtin prin ... (vezi toată discuția)