avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantari nerambursabile, cabinet tehnica ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantari nerambursabile, cabinet tehnica dentara/radiologie

Buna ziua!

Lucrez în domeniul medical și intenționez ca pe viitor să deschid un cabinet de tehnică și radiologie dentară. Va rog îmi puteți spune în ce condiții pot deschide acest cabinet prin fonduri nerambursabile și cam la ce cost se ridică o astfel de afacere.
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)
Condițiile pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară? Bmonica Bmonica Care sunt condițiile pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară dentară? Pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Lncadrare asistenta de radiologie dan_rodica dan_rodica Buna ziua, va cer o lamurire. Lucrez intr-un cabinet dentar cu radiologie dentara. Stiu de la colegele din spitalul municipal ca in radiologie se acorda spor ... (vezi toată discuția)