avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Condițiile pentru deschiderea unui cabinet de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Condițiile pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară?

Care sunt condițiile pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară dentară? Pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară este nevoie de personal calificat în domeniu sau administratorul ori asociațul unic?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bmonica , utilizator 14:03, 15 Aprilie 2018
Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

Ordin nr. 1.338 din 31 iulie 2007 pentru aprobarea Normelor privind structura funcţională a cabinetelor medicale şi de medicină dentară
[ link extern ]
Mulțumesc mult pentru informații .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinete medicale cu aceeasi sala de asteptare IonutFoc IonutFoc In urma cu 2-3 saptamani, o cunostinta de a mea care detine un cabinet de pneumologie in aceeasi clinica cu un cabinet de medicina de familie, a primit ... (vezi toată discuția)
Radiologie dentara la parterul unui bloc de locuinte EdituraMaxim EdituraMaxim Buna ziua, Va rog sa ma imi spuneti care este legislatia care prevede autorizatiile/avizele/acordurile necesare pentru a functiona o radiologie dentara la ... (vezi toată discuția)
Lncadrare asistenta de radiologie dan_rodica dan_rodica Buna ziua, va cer o lamurire. Lucrez intr-un cabinet dentar cu radiologie dentara. Stiu de la colegele din spitalul municipal ca in radiologie se acorda spor ... (vezi toată discuția)