avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutari , o problema in legatura cu permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutari , o problema in legatura cu permisul de conducere. In ...

Salutari , o problema in legatura cu permisul de conducere.
In martie am fost prins cu 115km/h in localitate , am dat examenul de redobandire si l-am ridicat dupa 30 de zile. La 4 zile diferenta m-a prins din nou cu 102 , am facut contestarie( am nevoie de permis) si inca nu s-a terminat procesul. Ieri din nou m-a prins cu 103 km/h in localitate si azi am facut din nou contestatie ca sa il mai folosesc. ( sunt sofer pe tir)
Din cate am inteles cand termin primul proces pot da redobandire , doar ca il primesc la 45 de zile , nu la 30. Iar la procesul de astazi , care va dura macar 6-8 luni pot sa dau din nou redobandire sa-l primesc dupa 45 de zile? Am inteles ca s a schimbat legea la inceputul acestui an si poti sa dai de mai multe ori intr-un an redobandirea permisului. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de 2 ori, contraventii diferite Heresciug G. Heresciug G. Buna seara, Am cateva intrebari legate de prelungirea perioadei de suspendare auto, cat si redobandirea permisului. Acum 4 luni mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Reducere perioada suspendare permis de la 90 la 30 de zile Ciprian Dumitrel Ciprian Dumitrel Buna seara, Am o intrebare legata de reducerea suspendarii permisului de conducere de la 90 la 30 de zile. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe raza ... (vezi toată discuția)