avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc parcare privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc parcare privat

Buna ziua,detin un loc de parcare subteran cumpărat și intabulat pe numele meu.Adesea văd alta mașina parcata pe acest loc și nu îl găsesc pe proprietar.Este fapta acestuia o încălcare a proprietații private?Si care ar fi rezolvarea?
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
Marius-Ovidiu67, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:40, 19 Octombrie 2021
Montati un dispozitiv de blocare a parcarii
Ceva de genul...
[ link extern ]
@Ionut.ion a scris
Montati un dispozitiv de blocare a parcarii

Instalarea de sisteme de blocare acces se poate executa numai cu acordul autoritatilor in domeniu
@Marius _Ovidiu67
Locul dv de parcare ,este prevazut cu sisetm de avertizare hasurat pe beton sau inscriptionat numar auto?
Aveti 2 variante ,fie sesizati oficial autoritatea politiei fie anuntati proprietarul masinii paccate in locul dv ca acela este spatiu proprietate privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare subteran ocupat abuziv Silviu A. Silviu A. Buna ziua. Detin un loc de parcare subteran intr-un complex rezidential din sectorul 6. Detin toate actele necesare pentru a demonstra ca este proprietate ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o mica problema si am gasit o rezolvare insa vreau ... AAndrei.florin AAndrei.florin Buna seara. Am o mica problema si am gasit o rezolvare insa vreau sa aflu parerea voastra daca este sau nu legal. Locuiesc intr un complex situat in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Parcare pt. handicap Margareta02 Margareta02 Bună seara. Aş avea o întrebare. Mama mea are handicap. Am obtinut de la primarie loc de parcare la bloc. De o săpt. este ocupat de alt handicapt. EU nu ... (vezi toată discuția)