avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parcare pt. handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Parcare pt. handicap

Bună seara. Aş avea o întrebare. Mama mea are handicap. Am obtinut de la primarie loc de parcare la bloc. De o săpt. este ocupat de alt handicapt. EU nu mai am loc. Eu am solicitat . Ce pot să fac?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:14, 12 August 2018
Mama ta este handicapată cu prioritate, dacă i-a dat Primăria loc şi are maşină mică pentru handicapaţi.
Spune-i handicapatului celălalt să plece de acolo, că într-un loc de parcare nu încap doi handicapaţi.
Primăria să rezolve!
Trebuie atent verificat cine a introdus primul cerere acordare loc parcare
Daca dv ati primit acordul pentru parcare auto in loc special amenajat ,atunci locul va revine
Pentru clarificare si stabilire utilizator de drept al locului de parcare,contactati serviciul din primarie
Bună ziua. EU am locul de 1 an.

ynocentta a scris:

Trebuie atent verificat cine a introdus primul cerere acordare loc parcare
Daca dv ati primit acordul pentru parcare auto in loc special amenajat ,atunci locul va revine
Pentru clarificare si stabilire utilizator de drept al locului de parcare,contactati serviciul din primarie

Bună ziua. Am chemat politia locală într-o seară. I-au lăsat citatie să-i explice dar tot acolo parcheză. Eu trebuie să caut loc să parchez . Eu nu mai pot să merg la primărie pt că o să-mi spună că mi s-a atribuit deja un loc. Ei nu pot inscriptiona PE tablă nr maşinii că nu e legal. De aceea nu ştiu CE să fac.

Alberto Kurtyan a scris:

Mama ta este handicapată cu prioritate, dacă i-a dat Primăria loc şi are maşină mică pentru handicapaţi.
Spune-i handicapatului celălalt să plece de acolo, că într-un loc de parcare nu încap doi handicapaţi.
Primăria să rezolve!

Cheamă Poliţia locală să-i ridice maşina. Acelaşi serviciu care ridică maşinile parcate neregulamentar, ridică şi maşinile din parcările private.
Îi poţi pune un bilet să-l avertizezi că îi va fi ridicată maşina. Dacă nici atunci nu îi pasă, să i-o ridice. Costurile sunt uriaşe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. va rog sa-mi spuneți dacă am parcare handicap ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara. Va rog sa-mi spuneți dacă am parcare handicap grav permanent și m-am deplasat cu mama din orașul de reședință în București sector 3 la un ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Ridicare mașină Madali13 Madali13 Bună ziua! În ziua de 05.12.2018 am observat când am venit de la serviciu că îmi dispăruse mașina parcată în fața curții comune, unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)