Bună seara. Va rog sa-mi spuneți dacă am parcare handicap grav permanent și m-am deplasat cu mama din orașul de reședință în București sector 3 la un control,menționez ca parcarea pt.handicap era ocupata iar eu am fost nevoita sa parchez intr-un loc retras lângă tomberoane deoarece acolo am găsit. Loc ..sa o pot transporta pe mama în scaunul cu rotile pana la medic .Am staționat 10 minute după care am găsit o avertizare de la politia locala sector 3 București ca am parcat în locuri nepermise.Dupa 6 luni am primit o înștiințare acasă la adresa ca a.m parcat neregulamentar și amenda este între 500-1000 de lei .Am făcut contestatie prin imail la politia sector 3 de unde an primit înștiințarea după care am fost sunata de un domn polițist chiar certandu-ma ca nu am dreptul sa parchez chiar dacă mama are handicap grav deoarece nu beneficiază ca este din provincie și normal trebuia sa plătesc o taxa prin sms pt.1 h .Mi-am cerut scuze deoarece nu am știut cum trebuie sa procedez în acest caz dar va rog respectuos sa-mi spuneți cum trebuie sa procedez ..nu -mi pot permite sa plătesc o amenda când abia ma descurc de la o luna la alta cu 2 batrani bonlavi. VA MULȚUMESC
Unde ati lasat masina era loc de parcare public amenajat?
Daca era loc de parcare public, chiar daca nu era special destinat persoanelor cu handicap, contestati amenda in instanta. Vorbitul cu ei la telefon nu va ajuta, dimpotriva, trec zilele in care puteti constesta legal amenda si dupa aia nu mai conteaza daca ati avut sau nu dreptate.
Daca insa nu ati parcat pe un loc de parcare public amenajat (chiar daca nu era pt persoane cu handicap), din pacate nu aveti sanse sa contestati amenda.
Ridicare mașină
Madali13
Bună ziua!
În ziua de 05.12.2018 am observat când am venit de la serviciu că îmi dispăruse mașina parcată în fața curții comune, unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)