avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. Am primit o amenda de parcare pentru o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. Am primit o amenda de parcare pentru o motocicleta parcata ...

Salut. Am primit o amenda de parcare pentru o motocicleta parcata pe strada de resedinta. Daca o parchez pe trotuar, amenda, daca o parchez pe strada, amenda.

Am doua intrebari:

1. Pot sa imi iau amenda daca motocicleta este parcata pe acel loc avand in vedere ca nu e loc special amenajat pentru motoare? Mentionez ca e in sectorul 2, unde desi e zona rezidentiala s-a facut strada cu parcare cu plata de zona 1 sau 0, adica cu cat stai mai mult, cu atat e mai scump.

-daca imi pun husa pe motor, au dreptul sa o indeparteze?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:55, 10 Ianuarie 2023
Au dreptul să o îndepărteze atât timp cât parcați pe un loc care nu vă aparține. Vorbiți la Primarie și posibil să puteți închiria locul de parcare altfel decât ați exemplificat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Bună seara. va rog sa-mi spuneți dacă am parcare handicap ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara. Va rog sa-mi spuneți dacă am parcare handicap grav permanent și m-am deplasat cu mama din orașul de reședință în București sector 3 la un ... (vezi toată discuția)