Persoana cu 33 ani vechime in munca, neintrerupta, intra in somaj (12 luni) si beneficiaza de indemnizatie de somaj 3 luni. Se angajeaza pe perioada determinata 10 luni, perioada in care indemnizatia de somaj se suspenda. Dupa cele 10 luni, este repusa in plata si beneficiaza de somaj inca 2 luni. Se angajeaza, din nou, pe perioada determinata 11 luni. Va rog sa-mi spuneti daca se poate suspenda indemnizatia de somaj pentru a doua oara (pentru cele 11 luni) si daca la incetarea celui de-al doilea CIM pe perioada determinata poate beneficia de repunerea in plata pentru restul de 7 luni.
Legea prevede ca, suspendarea platii indemnizatiei de somaj intervine la data încadrării în muncă, conform legii, pe perioadă determinată de cel mult 12 luni.
In opinia mea, va mai interveni o noua suspendare ... insa intrebati la AJOFM.
Indemnizatie somaj
tstefana
Va expun urmatoarea situatie:
Persoana cu 33 ani vechime in munca, neintrerupta, intra in somaj (12 luni) si beneficiaza de indemnizatie de somaj 3 luni. Se ... (vezi toată discuția)
Somaj
GabrielaF
Buna ziua.Ma aflu in somaj pana in iunie 2014,dar mi s-a facut o oferta de munca si intentionez sa ma angajez,intrebarile mele sunt:
-trebuie sa depun ceva ... (vezi toată discuția)