avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O Zapisca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O Zapisca

Buna ziua a-și dori sa cumpăr o suprafața de pământ .Discuria cu proprietarul este ok .Acum problema e ca acel proprietar nu are acte dezbătute pe acea suprafața.Doresc sa fac o Zapisca sau o hârtie de mâna cu martori .Cum o pot formula..Are titlu pe pământ..
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:07, 19 Octombrie 2021
Daca dati bani mergeți.macat la un av să v ,-o formuleze cum trebuie nu martorii conteaza ci cum e formulată chitanțăma de mana ,termenul corect fiind de înscris sub semnătură privată.Astfel de ,,combinatii"presipun si riscuri procese,complicatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cumparat cu chitanța de mână cu martori de la un consatean . fostul proprietar adică consateanul a decedat. Vlasceanu  Ana Vlasceanu Ana Am cumpărat în anul 2002 1 ha de pământ cu chitanta de mâna si cu martori intre timp fostul proprietar a decedat şi am ramas fară titlu de proprietar ... (vezi toată discuția)
Terenuri mariusica28 mariusica28 Buna ziua. As dori un raspuns daca se poate la cateva intrebari. In 1997 am cumparat de la persoana A, in baza unei chitante de mana, un teren intravilan cu ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana pedro72 pedro72 Tatal meu a cumparat o casa in 1962. Intre intre el si propietar s-a incheiat o chitanta de mana cu martori. In aceasta chitanta de vanzare cumparare este ... (vezi toată discuția)