avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare amenda contraventionala

Buna ziua,
Am primit acasa o amenda contraventionala depusa de catre o vecina de bloc prin care sunt acuzat ca am facut gesturi obscene fata de ea. In PV este indicata ca martora prietena acesteia . Nu am fost chemat sa dau nicio declaratie la postul de Politie nici nu mi-a fost adusa la cunostinta aceasta plangere ca sa am sansa sa imi dovedesc nevinovatia, agentul constatator mi-a trimis direct amenda. As putea sa contest aceasta amenda in aceasta situatie?
Multumesc!
Da, desigur, in termen de 15 zile. Motivati in fapt plangerea contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionalaƒ impotriva proceselor verbale prin care am fost amendati cu cate 200 ron anon1m123 anon1m123 buna seara! in jurul orei 21:40 am luat amenda eu si iubita mea precum ca intretineam relatii sexuale :)). eram intr-o zona retrasa si mai putin luminata( zona ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenþionalã conform legii nr. 61/1991 Caps Caps Bună ziua. Deşi speram să nu ajung niciodată într-o asemenea situaţie, iată că s-a întâmplat. În seara de 8 februarie am fost coborât din ... (vezi toată discuția)
Contraventie in lipsa. pinteaadrianmarian pinteaadrianmarian Buna seara! Vreau sa prezint urmatoarea speta: In noaptea dinspre 6 spre 7 ianurie 2017 iesind dintr-un local impreuna cu niste amici cu scopul de a pleca ... (vezi toată discuția)