avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am masina pe numele meu dar nu este in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am masina pe numele meu dar nu este in posesia mea. ...

Buna ziua! Am masina pe numele meu dar nu este in posesia mea. Masina este pusa sub sechestru din 2019 dar nu a fost gasita in circulatie. Intrebarea mea este cum pot face o declaratie cu adresa unde poate fi gasita masina si de cine e condusa pentru a opri impozitul de a creste. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema. in 2015 in urma unui dosar penal, ... Lemeter Lemeter Buna ziua. Am si eu o problema. In 2015 in urma unui dosar penal, mi s a pus sechestru pe masina. Masina fiind pe numele meu dar fizic nu este la mine. Am dat ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Sechestru masina Patryss_88 Patryss_88 Buna ziua Am un sechestru pe o masina pe care am vandut o insa fara acte de vanzare cumparare pt ca acesta nu a vrut ...ci doar contract de comodat sa nu ... (vezi toată discuția)