avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru masina
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru masina

Buna ziua
Am un sechestru pe o masina pe care am vandut o insa fara acte de vanzare cumparare pt ca acesta nu a vrut ...ci doar contract de comodat sa nu plateasca taxa la vremea respectiva.
Pt o suma de 1600 restanță la unicredit tiriac mi au pus sechestru pe masina.
Intrebare : il poate opri pe cel caruia i am dat o in trafic sa ii ia talonul ? Executorul a zis ca e numai o formalitate si daca am dat o pe mine nu ma afecteaza...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:32, 19 Februarie 2018
Pai pe dvs nu, dar il va afecta pe ala care a dat bani pe masina, pt ca teoretic e inca masina dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Transferarea datoriei Leghezeu Leghezeu Buna ziua , In anul 2007 am vândut o mașina, fiind spre seara momentul Tranzacției , persona căruia i-am vândut mașina a zis ca va veni a doua zi sa ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)