avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate face plângere penala pentru abuz în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate face plângere penala pentru abuz în funcție împotriva ...

Se poate face plângere penala pentru abuz în funcție împotriva unor funcționari publici, respectiv contabil și secretar general primărie, pentru întocmirea și emiterea unei dispoziții pentru retinerea unor sume din concediu medical, deși în preambulul dispoziției se refera la drepturi salariale, conf art 718 și 719 din Codul de procedura civila?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:54, 19 Octombrie 2021
Articolul 719 Suspendarea executării
(1) Până la soluționarea contestației la executare sau a altei cereri privind executarea silită, la solicitarea părții interesate și numai pentru motive temeinice, instanța competentă poate suspenda executarea. Suspendarea se poate solicita odată cu contestația la executare sau prin cerere separată.

Adica textul de mai sus ??

Da, se poate face plangere si pentru furtul unei pietre de pe luna,
problema este daca se sustine, si in cazul dvs nu prea pare ca se sustine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salariu ContSters98173 ContSters98173 Sunt functionar public la o primarie de comuna si vreau sa va supun atenta asupra unei probleme. Din anul 2005 pana in prezent 2009 am fost trecut absent in ... (vezi toată discuția)
Retinere abuziva din salariu ContSters98173 ContSters98173 Retinere din salariu Sunt functionar public la o primarie de comuna si vreau sa va supun atenta asupra unei probleme. Din anul 2005 pana in prezent 2009 am ... (vezi toată discuția)
Dispozitiile primarului ramostan ramostan Am o problema legata de o cerinta a secretarului unei U.A.T. si anume semnatura de \"intocmit\" pe dispozitia primarului. Nu cred ca este conforma aceasta ... (vezi toată discuția)