avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Avand locuinta pe numele de fata si lucruri fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Avand locuinta pe numele de fata si lucruri fara a fi pe ...

Buna. Avand locuinta pe numele de fata si lucruri fara a fi pe numele meu si al mamei luate cu mama..fiind separati...dupa 5 ani de casatorie , sotul are drept la ceva sau se ia numai cele facute impreuna?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:22, 19 Octombrie 2021
ce e cumparat inainte de casatorie sunt bunuri propii si indiferent de anii de casatorie, nu devin bunuri comune. Daca decedati inaintea lui, va mosteneste intr-o anumita cota.
in rest, nu inteleg legatura cu mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate prima casa libelula222000 libelula222000 Buna ziua, As dori sa supun atentiei urmatoarea nelamurire a mea. Incepand cu luna Octobrie 2009 am inteles ca s-au adus modificari legii \" Prima Casa\" in ... (vezi toată discuția)
Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)