avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog de cate ori ai voie sa organizezi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog de cate ori ai voie sa organizezi concurs pentru ...

Buna ziua, va rog de cate ori ai voie sa organizezi concurs pentru un post temporar vacant,conform HG 286/2011, preciziez faptul ca postul respectiv a fost scos la concurs de 2 ori in decurs de 3 luni si nu s-a prezentat nici un candidat, ( suntem institutie publica) multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 20 Octombrie 2021
HG 286/2011 nu prevede numarul minim sau maxim al consursurilor care se pot organiza pentru ocuparea unui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am participat la un concurs la o institutie publica. ... Danalisaniuc Danalisaniuc Buna ziua. Am participat la un concurs la o institutie publica. Eu am fost clasata pe locul II. Persoana care a castigat concursul nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Punere la dispozitie herminast herminast Post scos la concurs, anuntul ar trebui sa contina conditii specificate expres pentru ocuparea functiei, sau se prezuma cunoscuta legislatia specifica ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)