avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... relatii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

relatii de munca

Buna ziua,as vrea sa intreb, in o institutie publica, ce pot face daca cer treaba si nu mi se da, decat asa, cica nica?
Mentionez ca am studii superioare ,drept pentru care am fost luata in deradere de cateva ori de catre directoarea directa, mai mult, a umblat si m-a denigrat cu diferite apelative la sefi, unul din ele fiind ,,proasta,,.
Doresc sa specific si faptul ca am incercat transferul pe alta directie, cu acordul celor implicati, care a fost respins de catre directoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 25 Octombrie 2021
Va rog inca o lamurire, se poate muta de la un departament la altul, in cadrul aceleiasi instituitii, pe post similar, cum ar trebui sa pricedez eu? Directorul unde as vrea sa merg este de acord, nu e de acord a mea, din rautate..Eu pot face o cerere,ceva, motiva solicitarea, pe motiv de imbolnavire de la stresul actual, de neoerformanta, neevoluare profesionala???
Cererea poate veni din partea angajatorului ...Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare b123 b123 Functionar public intr o institutie publica se poate muta la Politia Locala? (vezi toată discuția)
Functionar public angajat pe perioada determinata alexandra_g alexandra_g Poate fi un functionar public care este angajat pe perioada determinata [u] transferat [/u] pe un alt post vacant (titularul acestui post vacant avand ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public braocan100 braocan100 Buna ziua, Sunt functionar public si as dori sa ma transfer la alt departament, in cadrul aceleiasi institutii. As vrea sa stiu cine trebuie sa-mi semneze ... (vezi toată discuția)