avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am intrat in concediu prenatal in data de 1 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am intrat in concediu prenatal in data de 1 februarie ...

Buna ziua! Am intrat in concediu prenatal in data de 1 februarie 2021. Am nascut in data de 14 martie. Pana in 06 iunie,inclusiv, am fost in concediu postnatal dupa care din data de 07 iunie am revenit la birou pana in 02 august, inclusiv. Incepand cu 03 august mi-a fost suspendat contractul de munca si am intrat in concediu de crestere copil. Mi s-a spus ca dreptul la indemnizatie se acorda incepand cu data de 04 august si nu cu data de 03. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 20 Octombrie 2021
Dreptul la indemnizatie se acorda incepand cu data de 04 august.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie cic - revenire in cic didush didush avem urmatoarea situatie: am nascut pe 29/10/2013. in perioada 4/02-30/03/14 am fost in CIC. dosarul pt indemnizatie a fost depus pe 28/02. banii mi-au intrat ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc maria botea maria botea Buna ziua!Ma numesc Maria si asdori unele lamuriri-m-am angajat la data de 31 martie2008 si am lucrat pana in luna martie 2009 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizația Morar Monica Morar Monica De ce nu se acorda indemnizația de când sa născut copilul adică daca am născut pe 17 februarie 2018 mi-a zis cineva că mi se acordă indemnizația doar ... (vezi toată discuția)