avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia de pensionare anticipata partial. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia de pensionare anticipata partial. Insa eu inca ...

Am primit decizia de pensionare anticipata partial. Insa eu inca lucrez si inca depun contributia de pensie. Ce se intampla cu contributiile achitate ulterior depunerii dosarului de pensionare si pana la incetarea relatiei de munca? Pensia anticipata partial se recalculeaza automat cand prezint dovada incetarii relatiei de munca sau, numai cand se ajunge la varsta pentru pensie de limita de varsta? Multumesc (anticipat) pentru raspuns,
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
Ilovema, utilizator
Cel mai recent răspuns: dcorin , utilizator 16:02, 4 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai cand se ajunge la varsta pentru pensie de limita de varsta.
BIU”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata si angajare dijmarescu dijmarescu Buna ziua! Am urmatoarea situatie, va rog sa ma ajutati O persoana a depus dosarul pentru pensionare anticipata partiala. Inca nu a iesit decizia. Intre ... (vezi toată discuția)
Reducere penalitati pensionare anticipata partiala danctinpog danctinpog Daca am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in noiembrie 2015 , dar nu am intrerupt activitatea , pot beneficia de reducerea penalitatilor conform ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 19/2000 RoxanaBucur RoxanaBucur Daca m-am inscris la pensie partial anticipata cu 5 ani (60 luni ) inainte de a implini varsta de pensionare la limita si am asteptat 4 luni decizia de la ... (vezi toată discuția)