avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara !Am si eu o întrebare;Daca soțul meu e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara !Am si eu o întrebare;Daca soțul meu e unicul mostenitor ...

Buna seara !Am si eu o întrebare;Daca soțul meu e unicul mostenitor dupa unchiul lui decedat ,persoana care la întreținut are testament sau donatie si ea se împarte avere în două?mentionez ca decedatul avea sora pe soacra mea decedatea si ia dar nu sa facut succesiunea dupa parintii lor cum se împarte avere în două cu cei care au întreținut o ? cine are sanse mai mari sau sânt egale?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 21 Octombrie 2021
Daca persoana care l-a intretinut are donatie,testament sau a semnat un contract de întreținere, sotul dvs nu mai mosteneste nimic dupa unchi.
Vedeti intai ce acte are acea persoana, ce i s-a dat.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o întrebare :unchiul soțului meu a decedat ... Marcu  Paraschiva Marcu Paraschiva Buna ziua! Am si eu o întrebare :Unchiul soțului meu a decedat acum de curând .In urma cu 1 an sa dat în întreținere une familii a avut în ... (vezi toată discuția)
Unchi decedat ContSters51645 ContSters51645 Am un unchi care a decedat acum cateva zile. Suntem 5 nepoti si sora lui. Cine mosteneste averea? Sora decedatului primeste tot sau se imparte si nepotilor? ... (vezi toată discuția)
Succesiunea baciu mihaela baciu mihaela vreau sa stiu ce se poate face in cazul in care un mostenitor nu vrea sa se prezinte la succesiune! dar sa va prezint cazul meu mama mea a decedat acum o ... (vezi toată discuția)