avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua as dori și eu sa știu care sunt pași ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua as dori și eu sa știu care sunt pași legali pentru ...

Bună ziua as dori și eu sa știu care sunt pași legali pentru o succesiune după bunicul meu și tot odată și care sunt căile legale, țin sa precizez ca succesiunea despre care vobers nu s-a realizat acum 21 de ani când a murit bunicul meu, iar în urma cu 2 ani a decedat și tata
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
ionela_andrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionela_andrei , utilizator 13:16, 21 Octombrie 2021
Problema la mine este alta bunica și unchiul doresc efectuarea succesiuni ce nu s-a făcut acum 21 de ani mai mult pt a putea vinde ceva de lângă casa este vorba de un teren, eu știu ca nefiind făcută succesiunea ei nu pot vinde și ca la succesiune trebuie sa fim chemați copiii celuilalt frate care din păcate a decedat acea persoana fiind tatăl meu
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
ionela_andrei, utilizator
As dori niște răspunsuri pt că mai am de adresat încă câteva întrebări

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune marinar marinar Buna ziua, bunica din partea tatalui a murit in urma cu 30 de ani. Tatal meu mai are un frate. Nu s-a facut succesiune dupa bunica nici pana in prezent. ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Succesiune problematica Swamera Swamera Buna ziua, Avem probleme cu o succesiune din partea bunicilor, mai ales din cauza faptului ca nu stim ce avem de facut in momentul de fata. Situatia se ... (vezi toată discuția)