avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am bunica internata la Camin de batrini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am bunica internata la Camin de batrini privat. Pensia ...

Buna ziua,
Am bunica internata la Camin de batrini privat. Pensia a fost intirziata de mai bine de 4 luni de catre Casa Pensiilor...care s-a rezolvat dupa ce am anuntata politia....Dar de 4 luni de zile am platit diferenta in suma de 7000 de roni care reprezinta diferenta dintre banii pensiei si cit au cerut cei de la camin..... Bunica are si un fel de dementa si in prima zi am vorbit cu cei de la Camin sa dea drumul actelor pentru a intra in posesia ajutorului de pensie pe caz de boala....Cei de la camin au spus ca trebuie sa astepte virarea pensiei dupa care vor chema 3 medici (inca trebuie platiti 900 roni de mine) sa intomeasca hirtiile necesare....Intrebare: cit ar fi ajutor pe caz de boala si..... daca pot recupera cei 7000 roni intrucit Casa Pensiei a intirziat platile. si implicit si ajutorul de boala...
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bani inmormantare tynatwine tynatwine Buna seara, Bunica mea a avut un frate care a murit ieri. Locuia la un camin de batrani, neavand familie, loc de munca sau locuinta. Nu avea nici pensie. ... (vezi toată discuția)
Pensia foarte mica Lukeskywalker Lukeskywalker Buna ziua, Revenind din nou in domeniul pensiilor mici...Cum se poate ca o pensie actuala sa fie marita. Mentionez ca domiciliul nu este in Romania dar cu ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces BilliboiB BilliboiB Deces in familie: mama, pensionar de boala gr 2 . Copii, neangajati,fara venituri. De cheltuielile de inmormantare se ocupa bunica, ea insesi pensionara de la ... (vezi toată discuția)