avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua am si eu o intrebare care este diferența ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua am si eu o intrebare care este diferența dintre un ...

Buna ziua am si eu o intrebare care este diferența dintre un bar si o cafenea,acum câteva zile a trebuit să schimb punctul de lucru la un bar care are cod caen 5630 aceasta ramura are ca activitatea Baruri și alte activități de servire a băuturilor ,la Dsv când am fost da depun actele pentru autorizația de funcționare am cerut să mi se scrie Cafenea ca datorita pandemiei anul trecut barurile au fost închise și cafenele deschise,am fost la toate instituțiile statului și am cerut să mi se spună care este diferența între ele și nimeni nu ma lămurit.Acum când am schimbat actele punctul de lucru si sediul am.fost nevoită să schimb autorizația de la.dsv si am cerut să mi se scrie in ea ca deschid cafenea si mi sa zis ca nu este autorizație pt cafenea special doar Bar,Cafe-bar.

Alte discuții în legătură

Cod caen preparare cafea TeodorBrt TeodorBrt Buna ziua . comercializez in mai multe puncte de lucru tigari electronice ,tutun si coffee to go. Cafeaua este preparata la expresor ,intr-un pahar de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)