avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Sunt persoana juridică, as dori sa aplic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Sunt persoana juridică, as dori sa aplic pentru programul ...

Buna ziua,

Sunt persoana juridică, as dori sa aplic pentru programul rabla plus in vederea achiziționării unei mașini electrice. Ma puteți ajuta cu o persoana care se ocupa de acest dosar?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:37, 23 Octombrie 2021
Cu o persoana? Nu prea cred. Persoana o gasiti acolo de unde cumparati masina.
De exemplu, la Suceava sau la Baile Herculane, dupa caz..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina electrica cu fond de mediu cosmin9 cosmin9 buna ziua, ma puteti sfatui cum sa incerc sa accesez prgramul rabla electric pe fondur de mediu, pe persoana fizica ? \" Programul privind reducerea ... (vezi toată discuția)
Rabla 2014 - cabinet medical individual mariusconstantinescu mariusconstantinescu Doresc sa beneficiez de programul rabla. Dealerul spune ca sunt persoana fizica autorizata , AFM-ul spune ca nu sunt persoana fizica autorizata dar nici nu-mi ... (vezi toată discuția)
Programul rabla DanielComan DanielComan Buna ziua ,va rog sa imi spuneti ce fac in cazul in care am cumparat o dacie care are peste 12 ani, de putin timp si vreau sa o pun la programul rabla pentru ... (vezi toată discuția)