avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Programul Rabla
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Programul Rabla

Buna ziua ,va rog sa imi spuneti ce fac in cazul in care am cumparat o dacie care are peste 12 ani, de putin timp si vreau sa o pun la programul rabla pentru persoane juridice?trebuie o anumita vechime din mometul cumpararii ?
Cel mai recent răspuns: DanielComan , utilizator 14:46, 25 Ianuarie 2010
Cu vechimea aia o poti inscrie in program.
Bafta!
este o perioada de cateva luni minim, 3-6 luni, ... :D cat trebuie sa va fie in proprietate, independent de varsta masinii .. (care trebuie sa fie minim 10 ani parca)
Va multumesc frumos.as mai avea o rugaminte daca stiti pe cineva care se ocupa de toate actele necesare,eventual o firma.si o alta nelamurire ar mai fi daca pot sa mai cumpar o masina veche si sa o folosesc la programul rabla pentru firme,m-ar costa si taxa de inscriere masina fiind atat de veche?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Obinere voucher programul rabla - posibilitate vasile12 vasile12 Am cumparat in luna martie o masina Renault din 1983, inmatriculata in Romania. Dupa cat timp as putea sa o predau la REMAT pentru a obtine un voucher valabil ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)