avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema zile de concediu companie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema zile de concediu companie

Buna ziua,

La locul de munca pana acum 1 an aveam posibilitatea de a ne lua fractionar ore libere din concediul cuvenit anual. De exemplu, imi luam 2h astazi si 6h peste o luna si se considera o zi de concediu luata.
Recent am incheiat colaborarea cu acestia. Ei refuza acum sa imi plateasca numarul de zile de concediu care mi se cuvin pe motiv ca "chiar daca am luat doar o ora, legea spune ca se considera luata toata ziua". Ma pot adresa vreunei institutii sau dpdv legal sunt acoperiti? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:49, 22 Octombrie 2021
Sesizați ITM-ul.

În pontaje cum ati figurat? .... cu ore sau zile de CO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu anul anterior Mihai_Iulian Mihai_Iulian Buna ziua, Anul trecut prin noiembrie-decembrie am fost anuntati sa ne luam concediul \\" pe foaie\\" si sa venim la munca, pentru ca la momentul acela din ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore pentru concediu de odihna efectuat RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua ! Am si eu niște nelămuriri si as vrea dacă este normal. De curând au intervenit niște schimbări la locul de munca, ce ne-au dat peste cap ... (vezi toată discuția)
Pontaje salariati alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Angajatii nostri lucreaza in ture de 2 sapt, cu 2 sapt liber. In cazul in care unul din angajati vine la munca in tura 1, si mai are zile de ... (vezi toată discuția)