avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Patrimoniu de afectatiune :
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Patrimoniu de afectatiune :

Se poate face patrimoniu de afectatiune între mine , persoana fizica autorizata și tatăl meu pentru curtea casei ? Menționez ca singura dovada este adeverinta de la primarie, nu dispunem de CF
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:30, 23 Octombrie 2021
In principiu, patrimoniul de afectatiune este un patrimoniu propriu persoanei (fizice sau juridice) care se infiinteaza, sau care fiinteaza. Deci, fiti mai explicit asupra a ceea ce va intereseaza.
Ce ma interesează: am un PFA și doresc sa obtin fonduri europene, dar pentru aceasta am nevoie de un contract autentificat de notar prin care sa demonstreze ca dețin și teren ! Am putea face acest contract cu tatăl meu, dar problema e ca nu avem extras cf pe teren, adică avem aceeași problema ca mai mult de jumătate din tara... doar la Registrul agricol figura ca și proprietari!

trandafir2 a scris:

In principiu, patrimoniul de afectatiune este un patrimoniu propriu persoanei (fizice sau juridice) care se infiinteaza, sau care fiinteaza. Deci, fiti mai explicit asupra a ceea ce va intereseaza.

Pai si ce, chemati un cadastrist, va masoara si intabulati terenul, este simplu si ieftin! Si ati rezolvat problema, ca oricum, alta varianta nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentia domeniilor statului - atribuire directa - pfa - patrimoniu de afectatiune Mihai_Marinescu Mihai_Marinescu Buna ziua, Sunt un solicitant pentru teren catre Agentia Domeniilor Statului prin metoda atribuirii directe. Adica am activ cumparat de la fosta ferma de ... (vezi toată discuția)
Teren la intreprindere individuala marcusilviusorin marcusilviusorin Buna ziua! Am infiinta o intreprindere individuala pe numele meu pentru a accesa fonduri europene pentru cresterea de animale. Pentru asta imi trebuie sa trec ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan livada dobandit prin succesiune - cum aflu hotarele/delimitare Pompiliu92 Pompiliu92 Buna ziua. In urma succesiunii tatalui meu am intrat in posesia unui teren extravilan - livada. Din acea suprafata, un anumit numar de hectare necesita ... (vezi toată discuția)