avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Daca nu vreau sa intru in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Daca nu vreau sa intru in concediu de crestere copil ...

Buna seara. Daca nu vreau sa intru in concediu de crestere copil pot brneficia de stimulentul de insertie in valoare de 1500 lei sau trebuie sa intru in concediu de crestere copil si sa renunt la aceasta indemnizatie pana cand face copilul 6 luni pentru a beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 1500 lei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 24 Octombrie 2021
Puteti depune direct dosarul pentru stimulent ....astfel, persoanele care, în perioada în care sunt îndreptățite să beneficieze de concediul pentru creșterea copilului, obțin venituri supuse impozitului pe venit au dreptul la un stimulent de inserție în cuantum de 1.500 lei, dacă obțin venituri înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 6 luni, respectiv 1 an în cazul copilului cu dizabilități. Cuantumul de 1.500 lei se acordă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilități.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care este valoare stimulentul de inserție in momentul ... Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Care este valoare stimulentul de inserție in momentul de fata? Stiu ca, acest stimulent se raporteaza la ISR care in martie al fiecarui an se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă în anul al treilea acum. în iulie ... psElena psElena bună ziua! sunt studentă în anul al treilea acum. în iulie am născut. am depus dosarele pentru indemnizație și pentru alocație, pe care le-am și ... (vezi toată discuția)
Noile prevederi legate de stimulentul de inserție - cel de 650 ... suciu_diana suciu_diana Noile prevederi legate de stimulentul de inserție - cel de 650 de lei se mai acordă până copilul face 3 ani, respectiv 4 ani in cazul celui cu handicap, ... (vezi toată discuția)