avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Azi 24.10 am fost diagnosticat cu Covid. Prin urmare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Azi 24.10 am fost diagnosticat cu Covid. Prin urmare trebuie ...

Azi 24.10 am fost diagnosticat cu Covid. Prin urmare trebuie sa stau 14 zile în carantina. Contractul de munca îmi încetează de drept în 31.10. Ce se întâmplă după 31.10 cu concediul medical? Pot ca de la 01.11 sa fiu angajat în alta companie fiind în concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tuleu , utilizator 16:48, 24 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Din 01.11.2021 indemnizatia va fi achitata de Casa de Sanatate.
Daca ati fost confirmat cu COVID sunteti in izolare, nu in carantina. Intrucat nu puteti parasi domiciliul nu veti putea sa faceti vizitele medicale necesare unei noi angajari.
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)
Certificate medicale Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat initial AAAAA pt. 30.09. se elibereaza alt medical, in continuarea lui AAAAA intre 01.10 - 02.10., si altul intre 03.10-23.10 in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical covid. bulzanv bulzanv Concediu medical COVID se calculeaza 100% , primele 5 zile calendaristice suportate de ? urmatoarele suportatte de FNUSS multumesc pt raspuns (vezi toată discuția)