avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Doresc sa mi platesc personal cartea de munca.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Doresc sa mi platesc personal cartea de munca.

Buna ziua,

Doresc sa mi platesc personal cartea de munca. Puteti, sa mi spuneti, va rog cat as avea de platit darile catre Stat pentru un salariu NET de 5000 lei?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 25 Octombrie 2021
Puteti sa mergeti direct la casa de pensii din judetul dumneavoastra sa va faceti contrat de asigurat prin care platiti lunar la caseria lor contributia la pensie. Contributia este 25% calculata la salariul minim brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ma costa cartea de munca? cameliaghinea cameliaghinea Buna ziua, Intrebarea mea este: daca nu sunt agajata dar am carte de munca si vreau sa imi platesc singura totul cat m-ar costa? se poate sa imi platesc ... (vezi toată discuția)
Plata contribuțiilor oanaiordache86 oanaiordache86 Buna seara, Dacă doresc sa îmi plătesc eu contribuțiile la sănătate și pensie, cât m-ar costa? (vezi toată discuția)
Contributii sanatate, pensii NarcisMoraru NarcisMoraru Buna ziua. Sunt persoana fizica neangajata. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum pot achita contributiile la Sanatate si Pensii. care ar fi pasii de urmat ... (vezi toată discuția)