avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Bună ziua. Avem un chioșc cu cod caen 4711 și unul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Bună ziua. Avem un chioșc cu cod caen 4711 și unul din codurile ...

Bună ziua. Avem un chioșc cu cod caen 4711 și unul din codurile secundare 5630( cel cu barurile, mai mult pentru prepararea cafelei la un espresor) . As vrea să știm dacă în condițiile legale actuale mai putem comercializa cafea , la pachet macar. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:19, 24 Octombrie 2021
Buna ziua
Puteti fara probleme sa comercializati cafea. Nu se poate consuma in interior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)