avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj fost angajat cu PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj fost angajat cu PFA

Daca momentan sunt angajat la o firma dar am si pfa si imi pierd locul de munca la acea firma pot beneficia de ajutor de somaj ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 25 Octombrie 2021
Puteti beneficia de ajutor de somaj, cu conditia ca, veniturile in calitate de titular PFA sa fie mai mici decât valoarea indicatorului social de referință, în vigoare(n.m., 500 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație somaj Petrică emil Petrică emil Fiind PFA si fiind si angajat in alta parte poti beneficia de somaj? Venitul din PFA pe 2017 ă fost 250 lei (vezi toată discuția)
Imi inceteaza un cim de 8 ore si mai raman cu un cim, de 2 ore. pot beneficia de somaj? BEJENARU NICOLETA BEJENARU NICOLETA buna ziua, pana pe 29 noiembrie 2011 aveam doua contracte de munca. unul pentru 8 ore si era pe perioada nedeterminata, iar altul pentru 2 ore pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Doresc sa va prezint situatia mea actuala si va cer lamuriri celor in masura,eventual cu referiri la textul legii. In prezent sunt in perioada ... (vezi toată discuția)