avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o cunostinta care lucreaza in germania, acolo unde ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o cunostinta care lucreaza in germania, acolo unde si locuieste ...

Am o cunostinta care lucreaza in germania, acolo unde si locuieste de vreo 10 ani. Acum 2 ani a luat o amenda pentru radar pe care nu a platit-o si acum, cand a venit acasa a gasit o citatie la judecatorie intr-un proces pentru schimbarea amenzii in munca in folosul comunitatii. Primul termen e in decembrie, el urmand sa plece din tara intr-o saptamana. Daca instanta comuta amenda in zile de munca , el neputand sa le faca nefiind in tara, ce se poate intampla in cel mai rau caz? exista vreun risc sa poata face inchisoare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:18, 26 Octombrie 2021
daca a primit amenda, trebuie s-o plateasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, copil minor, mama prostituata +amant Alexandrumindroc Alexandrumindroc Buna ziua, problema mea este una foarte complicata cred eu iar povestea este una foarte lunga, am sa incerc pe scurt eu si sotia mea am locuit in italia 7 ani ... (vezi toată discuția)
As dori o lămurire: problemă cu o mașină cumpărată fără finalizarea actelor NuZz0 NuZz0 Buna ziua! Tin sa mentionez ca in noiembrie 2016, am \"cumparat\" un autoturism de la un ins, cunoscandu-l de la niste prieteni comuni. Ne aflam in ... (vezi toată discuția)
Amenda radar ungaria mgordan mgordan Buna, Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)