avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, îmi puteți spune vă rog, de ce atestare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, îmi puteți spune vă rog, de ce atestare este nevoie ...

Bună ziua, îmi puteți spune vă rog, de ce atestare este nevoie (sau ce altfel de permis) pentru a conduce un utilaj de forat? Și în ce categorie se includ utilajele de forat.
Vă mulțumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2021
Anina1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anina1 , utilizator 10:29, 26 Octombrie 2021
operarea unui utilaj de foraj se supune autorizarii ISCIR. daca utilajul e montat pe un autosasiu, conducatorul auto al acestuia trebuie sa detina categoria corespunzatoare incadrarii RAR. contrar, utilajul se transporta pe trailer.
Vă mulțumesc mult, să aveți o zi bună în continuare.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
Anina1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa conduc buldoexcavator cu cat b? Radasanu Radasanu Multi sustin ca nu!! dar totusi este un utilaj de construcii si este inclus in cat TR legislatia rutiera spune clar ca pot conduce cu cat B utilajele si ... (vezi toată discuția)
Documente ssm utilaje santier ce documente trebuie sa prezinte ... Akhenaton81 Akhenaton81 Documente ssm utilaje santier Ce documente trebuie sa prezinte operatorii de utilaje (macarale, gredere, buldoexcavatoare etc) in cazul unui control ssm? (vezi toată discuția)