avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura divorț . Buna seara . Va rog să mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura divorț . Buna seara . Va rog să mă ajutați cu un ...

Procedura divorț . Buna seara . Va rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt tătic iar băiețelul meu are vârsta de doi ani și eu sunt în îngrijirea lui până la 3 anipt astm bronșic. Vreau să divorțez de soție pt că nu ne mai intalegem . Soția este cetățean Moldovean iar băiețelul nostru este Roman.Care ar fi șansele ca după divorț copilul să rămână la mine? Menționez că acum locul in apartamentul meu cumpărat de mine innaintea căsătoriei. Suntem căsătoriți de 3 ani. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:02, 25 Octombrie 2021
In general domiciliul se stabilește la mama iar ,,custodia"este comună.Daca puteti sa dovediți că mama nu se ocupă,pune în pericol minorul atunci există ceva sanse.Fsptul ca aveti venituri mai mari sau condiții locative mai bune conteaza dar nu în mod decisiv.Astfel de spete se evaluează la o discuție cu un av in care prezentati situatiaetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt casatorit de 3 ani, avem un beietel de 3 ani ... Mraantua Mraantua Buna ziua, sunt casatorit de 3 ani, avem un beietel de 3 ani jumatate si urmeaza sa vina si o fetita in februarie. Inainte de cununia civila am luat un credit ... (vezi toată discuția)
Divort robineugent robineugent buna seara. eu impreuna cu sotia am cazut de comun acord sa divortam(nepotrivire de caracter)si la mijloc sunt doi copii minori o fetita si un baietel .fetita ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia ... Ioana3007 Ioana3007 Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia unui minor! Dacă doua persoane căsătorite legal care au împreună un copil minor(sub ... (vezi toată discuția)