avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, Avem un salariat angajat cu data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, Avem un salariat angajat cu data de 21.06.2021. ...

Buna dimineata,

Avem un salariat angajat cu data de 21.06.2021.

Poate inceta acest contract de munca cu articolul 65 alin (1), avand in vedere ca vechimea in firma este 6 luni ?
Trebuie sa se duca si la fostul loc de munca pentru a cere adeverinta tipizata somaj cu realizarile avute ?

Cum se procedeaza corect ?

Cu multumiri ,
Repacom Obor SA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 26 Octombrie 2021
Daca este angajat pe 21.06.2021, abia pe 21.12.2021 se implinesc 6 luni.

Conditia ca sa primeasca somaj este sa aiba stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni. Dupa cate stiu, nu trebuie sa aiba 6 luni la ultimul loc de munca.
Cel mai bine este sa sunati la ajofm.
Poate inceta acest contract de munca cu articolul 65 alin (1).

Da, trebuie sa se duca si la fostul loc de munca pentru a cere adeverinta tipizata somaj cu realizarile realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie somaj hp777 hp777 Buna. Am un frate care a lucrat 10 ani la o firma, din care si-a dat demisia acum 1 luna, dupa care s-a angajat cu jumatate de norma pe o perioada de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt însărcinată în 4 luni. la interviu nu m-a ... Iwona Iwona Bună ziua. Sunt însărcinată în 4 luni. La interviu nu m-a întrebat nimeni și nu mi s-au făcut nici analize la angajare. Le-am spus ca sunt ... (vezi toată discuția)
Somaj student rak0770 rak0770 Buna dimineata! Un student anul 2 (primul an cu taxa, al doilea fara taxa), care are contract de munca pana la data de 15.10.2015, incetarea facandu-se cu art ... (vezi toată discuția)