avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restricitii AntiCovid si dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restricitii AntiCovid si dreptul la munca

Tot aud de la unii colegi ca s-a dat o lege care obliga angajatii sa fie vaccinati (sau trecuti prin boala 15-180 zile) sau in maxim 30 de zile pot fi dati afara. Eu nu am gasit asa ceva. Este adevarat? (in cazul meu este vorba de o insititutie cu regie autonoma) (art 12, alin (4) din anexa 3 HG 1090/2021)
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
Alina2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 26 Octombrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista articol de lege care sa prevada obligativitatea vaccinarii.
SCUZE SI ATUNCI PE CE BAZA SPERIE LUMEA ?E CEVA LEGAL CE FAC EI?DACA II DAM IN JUDECATA PUTEM AVEA CASTIG DE CAUZA? MULTUMESC FRUMOS!

Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
patrichenicuta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe baza restrictiilor impuse ....nu mai scrieti cu majuscule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea ... Absidia Absidia Bună seara! Aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea este voluntară și neobligatorie în România, accesul în centrele comerciale doar pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu gasesc in hotararea 1130/22.10.2021 oblgiatia operatorilor ... luput_alexandrugeorge luput_alexandrugeorge Buna ziua, nu gasesc in Hotararea 1130/22.10.2021 oblgiatia operatorilor economici ( magazine nealimentare) de a permite accesul doar persoanelor vaccinate, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)