avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Nu am mai platit din 2007/2008 un contract ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Nu am mai platit din 2007/2008 un contract cu vodafone ...

Buna ziua. Nu am mai platit din 2007/2008 un contract cu vodafone pentru servicii fixe si TV deoarece m-am mutat si am lasat noului chirias. Dar mentionez ca erau pe numele meu. Nici nu mai stiu daca ei locuiesc sau nu acolo. Intrebarea mea este daca ma poate obliga firma de recuperare(in calitate de mandatar) sa platesc restanta acumulata de atatia ani. Mentionez ca nu am mai platiti nici macar o rata din 2007 /2008. Nu se prescrie?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:45, 26 Octombrie 2021
Ba se prescrie dar prescrierea nu intra in vigoare din oficiu, trebuie invocata in instanta.
Pana atunci nu accepta discutia cu cei de la firma de recuperare, nu semna nimic si daca primesti vreun mesaj de poprire/chemare in instanta... consulta un avocat si invoca prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Plata la zi in cazul unei sume prescriptibile alecsya alecsya Buna ziua.Sunt Intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru prescrierea unui debit de peste 8 ani,in perioada in care eu as dori sa achit la zi factura ... (vezi toată discuția)