avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... baiatul meu are 41 de ani a lucrat in UE pana in 2020 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

baiatul meu are 41 de ani a lucrat in UE pana in 2020 cand a ...

baiatul meu are 41 de ani a lucrat in UE pana in 2020 cand a venit acasa pt ca nu mai poate lucra ca este bolnav nu este casatorit deci nu este ,,parinte,,eu sunt asigurata intrebarea mea este il pot trece coasigurat pe asigurarea mea?
Cel mai recent răspuns: insatiable , utilizator 14:37, 27 Octombrie 2021
De pe site-ul CNAS :
Cine poate deveni coasigurat în sistemul de sănătate?
Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora. În această calitate, nu plătesc contribuţie de sănătate, dar beneficiază de servicii medicale în sistemul de asigurări de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate bogdanel29 bogdanel29 buna ziua as dori si eu sa intreb daca eu nu lucrez nicaieri ca nu pot cat m-ar costa asigurarea de sanatate datimi un raspuns daca doriti (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajata cu acte de 3 luni. vreau sa îl iau ... IuliaMariaa IuliaMariaa Buna ziua. Sunt angajata cu acte de 3 luni. Vreau sa îl iau pe tatăl meu ca și coasigurat că are nevoie de o operatie urgenta și el nu e asigurat nu are ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la casm(sanatate) lucian1962 lucian1962 Deoarece am demisionat de la ultimul loc de munca si nu am inca un loc de munca doresc sa achit plata contributiei la CASM pentru a-mi asigura continuitatea si ... (vezi toată discuția)