avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Ma puteți îndruma va rog.Doresc sa cer azil politic ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Ma puteți îndruma va rog.Doresc sa cer azil politic în UK,mai ...

Ma puteți îndruma va rog.Doresc sa cer azil politic în UK,mai exact în Londra.Ce pasi trebuie sa urmez, la ce instituție trebuie sa apelez pt a începe procesul.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
Dani1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dani1993 , utilizator 00:16, 1 Noiembrie 2021
Nu întru în polemici legate de vaccin ,știu ca vaccinati sunt foarte agresivi la adresa celor care nu doresc sa se vaccineze.Ceea ce nu are nici o logica.Si fiecare are dreptul sa aleagă ce sa facă.Iar legat de motivele pe care le am de a nu ma vaccina ,este strict problema mea.Nu o sa stau sa ti împărtășesc ție.Trebuie o gândire foarte acuta și o inteligenta anume ca sa realizezi ce inseamna de fapt acest vaccin.Poti sa mergi sa ti faci și dozele mele,chiar ti le dau cadou!

gi-jane2 a scris:

eu sunt nebuna cat dvs vreti sa cereti azil politic ca vi se cere certificat verde si nu puteti prezenta ca nu vreti sa va vaccinati din motive doar de dvs stiute? pff
nu va da nici tata mare azil

O voi face atunci când voi avea motive.Momentan aștept sa vad rezultatele de la camera deputaților.Daca nu voi mai putea merge la munca ,deoarece nu doresc sa ma vaccinez voi apela la un avocat pt a începe procesul.Exista constituție,exista anumite legi care nu pot fi încălcate.Si mai este Uniunea Europeană însăși, care nu este de acord cu certificatul verde obligatoriu.Ei au și precizat ca certificatul verde nu a fost emis pt asa ceva.Asa ca ironia unor ignoranții nu și are rostul

mitabiciclista a scris:

La Londra e nevoie mare de est europeni nevaccinati.Abia așteaptă sa veniți.Incercati sa depuneți cerere la ambasada UK și așteptați aprobarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil umanitar aaee aaee As dori sa stiu care sunt conditile in care poti solicita azil umanitar in o tara din Europa deoarece am probleme cu autoritatile, vecini, o persoana din ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)
Azil politic sua pe orientare sexuala?! ravaell ravaell Buna ziua, pe scurt este in felul urmator, mama mea este de alta orientare sexuala. Noi locuim undeva la tara, din pacate s-a aflat ca ea ar fi \"diferita\" si ... (vezi toată discuția)